КАНДИДАТСТВАНЕ 2011
Вход за потребители
Акредитиран отФАРЪТ / ФАРЪТ

България, 2009, 4.50 мин
анимационен, късометражен, short
alt
alt alt alt alt alt

Оценете филма: Гласувай

Текущ рейтинг на филма: 10Музика - Сергей Рахманинов - Прелюдия в До диез минор
Звук - Цветан Чобанов


Базиран върху поемата на Жак Превер "Фаропазачът много обича птиците", този филм ни разказва за абсурда на живота, за играта на съдбата, която понякога е твърде жестока. Това е филм за последствията от взето решение, за любовта, страданието и смъртта. Това е един филм за хиляди, хиляди птици, които ...

Велислава Господинова

Велислава Господинова е родена 1986-та година в град София, България. 2004-та година завършва Национално художествено училище за проложни изкуства "Св. Лука", София, специалност "текстил". След това започва следването си в Нов Български Университет, специалност "Анимационно кино". "Фарът" е нейният дебютен филм, с който тя защитава бакалавърска степен през юни 2009. В момента тя се обучава в магистърската програма по "Анимационна режисура" отново в НБУ. От 2005-та година тя работи в сферата на визуалните ефекти и 2D композитинг-а като от една година насам намира реализация като арт директор, дизайнер и аниматор по различни проекти на свободна практика.

Купи билети

Програма


07.03.2010

Дом на киното - 18:30;

08.03.2010

Дом на киното - 13:30;

За да пишете коментари, трябва да се логнете!


АННА БЛУМЕ

Германия - България, 2009, 9 мин
анимационен, късометражен, short, цветен


 
 
   
   
Отказване от отговорност: Цялата отговорност е на авторите и Европейската аудио-визуална и изпълнителна агенция и Комисията на европейските общности не носят отговорност за каквато и да е употреба на включената в това издание информация.
риза
Recording Studio Sydney